nedelja, 12. oktober 2014

Punkt otvoritev; Njiva je živa

Srečno!

1.10. je bil dan otvoritve zasavskih coworing prostorov v Trbovljah z naslovom Njiva je ŽIVA. V organizaciji društva Punkt je potekala prireditev, kjer so po 16.000 delovnih urah  preuredili staro rudniško stanovanje v nov skupen prostor. Zapisali so, da bo to prostor za delo, izobraževanje, druženje in včasih kuhanje, mogoče kdaj zvarimo tudi pivo :)
Punkt spremljam že od vsega začetka pred dvema letoma in se redno udeležujem tudi njihovih dogodkov. Upam, da bo pogled na njihove projekte čez nekaj let veljal za pomlad v Zasavju, na čim večih področjih.
Kakšna je povezava s pivom? Ob koncu meseca septembra sem prejel razveseljujoč klic pivoljuba Žvanuta, da je pivo ki smo ga varili skupaj nared. Po manjših logističnih usklajevanjih sva s Patrikom prejela nekaj tesnih flaš. Seveda jih je par hitro steklo za lastno porabo :) pivo je več kot odlično! Več o varjenju tega piva si lahko preberete na blogu v zapisu  Pri Samu na primorskem.
Prijetno s koristnim pa sem združil udeležbo na Punktovem dogodku in testiranje nekaj flaš na obiskovalcih dogodka. Odzivi so bili super in pivo je pošlo v nekaj trenutkih. Vzporedno pa sem testiral tudi, mogoče nekega dne logotip. več na spodnji sliki.

Testne etikete; tvoje mnenje?

P.s. pohvala tudi peku palačink na otvoritvi in brezplačni masaži!

Ni komentarjev:

Objavite komentar