ponedeljek, 17. oktober 2016

Skupni ogled oddaje Štartaj, Slovenija! dne 23.10. ob 17:30 v Bar Slavi, Kisovec :)

Za nami, je prva oddaja Štartaj, Slovenja! kjer sta se predstavila Tatoo Care in Urban Planty. Vas pa vabim, da se mi pridružite ob ogledu naslednje oddaje 23. 10. ob 17:30 v Bar Slavi. Skupaj si bomo ogledali oddajo, v kateri pokažem zgodbo nastanka Pivovarne Knap. Na voljo bo točen Herc, akcija ajmer pira in kaj za pod zob. Možno, da se z jame prikaže tudi perkmandeljc :)
Avtor foto: Lovro Rozina, oblikoval Darjan Bunta

Za možnost sodelovanje v oddaji sem se že zahvalil Sparu in POP-u ter snovalcem Formitas. Vse skupaj je realizirala ekipa, ki jo vidite na sliki. Resnični profesionalci na čelu z Janom Goljo, ki vodi vse skupaj, da špila tako kot mora. Seveda smo kakšne kadre ponavljali n-krat. Z razlogom, da se dobi res najboljši posnetek. Ekipa še enkrat hvala za vaš trud, ideje in predvsem super kadre. Kako bo pa vse skupaj povezano v celoto, se bomo prepričali skupaj v Bar Slavi, Kisovec, dne 23. 10. ob 17:30 - štartamo :)
 Za vse tiste, ki boste oddajo spremljali doma iz kavča pa nasvet: Pivo Herc in Kramp bosta prav sedla v nedeljo ob 17:55 :)

Teden je minil v pripravah za aktivnosti pred predvajanje oddaje in po oddaji. V prihajajočem tednu sledi stik z blogerji, izjave za medije ter kup dostav piva :). Prvi dan pa obisk Spara glede poteka prodaje in nadaljnjega dela. In še zadnji detajli priprave na skupni ogled oddaje v Bar Slavi.
Dolžan sem še zapis Fish Festa, kjer so moči združili Društvo ljubiteljev domačega pivovarstva, Pivovarna Human Fish in Žarovnije. Skratka, vse v kar sem zaljubljen! Pivo na prvem mestu in low and slow roštiljada. Ob 18:00 se je začelo ocenjevanje ekip, ki so pripravljaje mesne presežke od zgodnjih jutranjih ur. Sledila je tudi degustacija društvenega piva Belgian Black IPA.
Fotka tedna, Pivo Kramp in Herc v zbirki Društva Schamrock.

Kako na drugačen način ohranjati knapušno skozi nove produkte. Vabljeni, da si ogledate prispevek o Koulmih (nakit Marjetke Hribar) in pivu Knap. Ne smemo in ne bomo pozabili kaj so nam knapi zapustili!
Prispevek Saše Kisovec za RTV

Objave v medijih:
Avto magazin
Delo





Ni komentarjev:

Objavite komentar